Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
16
okt
2021
Stockholm Strand
Ejes Choklad
Erik Dahlbergsgatan 25
STOCKHOLM,
Sweden

Den 24 oktober är det Världspoliodagen.
Vårt projekt Tre små hjätar till förmån för End Polio Now genomför en kampanj där Ejes Choklad bistår oss med både tillverkning och försäljning av sina goda geledroppar och chokladpraliner. Kampanjen pågår till oktobers slut.

I år har våra Tre små hjältar fått sällskap av en liten mindre påse, Lila Lillen, som ska symbolisera färgen som används att färga lillfingrets topp med syfte att signalera att Jag har blivit vaccinerad..
I år har Ejes Choklad även tagit fram två chokladaskar som de säljer till förmån för End Polio Now, en chokladask med 6 bitar och en chokladask med 4 bitar.

Priser

Påse med Tre små hjältar 100 kr och med Bill och Melinda Gates Foundations matchning så innebär detta 150 kr till End Polio Now (15 vaccinationer)

Påse med Lila Lillen 50 kr och med Bill och Melinda Gates Foundations matchning så innebär detta 90 kr till End Polio Now (9 vaccinationer)

Ask med 6 bitar chokladpraliner 150 kr och med Bill och Melinda Gates Foundations matchning så innebär detta 150 kr till End Polio Now (15 vaccinationer)

Ask med 4 bitar chokladpraliner 100 kr och med Bill och Melinda Gates Foundations matchning så innebär detta 120 kr till End Polio Now (12 vaccinationer)

 

Kom och hjälp projektet den 16 oktober 2021

Vi, Rotarianer, informera på plats och kommer även promenera runt i omgivningarna runt Ejes Choklad för att få så många som möjligt att gå förbi Ejes och köpa någon av produkterna. Vi berättar om Rotary Foundation och Rotary Internationals Polio engagemang.  Cirka kl 12.00-16.00 har vi tänkt att vara där. Om du inte kan vara där hela tiden, så kanske du kan vara med en liten stund. Ni kommer få ut mer information via epost.

Om du vill medverka denna dag, så anmäl dig via epost till Helene Elfwendahl - helene.elfwendahl@elfco.se eller sms 070-6640633 eller anmäl dig via denna aktivitet på hemsidan.

Om du har frågor kan du höra av dig via epost till

Åsa Karlsson,
Helene Elfwendahl (tlll mig går det även att ringa 070-6640633)
Tord Elfwendahl,