På torsdag, på Stockholm Strand Rotaryklubb får vi möta Boappa, appen där grannar kan kommunicera med varandra och där styrelsen kan dela viktig information med sina medlemmar.


När äldre isolerats p g a Covid-19, när sjuksköterskor efterfrågat barnvakt och när personer i karantän behövt hjälp med hundpromenader har Boappa-appen varit till stor hjälp, berättar Sigrid Thelin COO på Boappa.

När äldre isolerats p g a Covid-19, när sjuksköterskor efterfrågat barnvakt och när personer i karantän behövt hjälp med hundpromenader har Boappa-appen varit till stor hjälp, berättar Sigrid Thelin COO på Boappa. I tider av varsel, permittering och risk för konkurs visar Boappas siffror raka motsatsen. Företagets graf för antal nya användare ökar likt en hockeyklubba och nu i veckan slog appen nytt rekord med en miljon sidvisningar i månaden. På torsdag får vi på Stockholm Strand Rotaryklubb lyssna på ZOOM till Sigrid Thelin COO på Boappa berätta om resan.

Länk till Boappa


Mötet hålls (naturligtvis) på ZOOM och länken skickas up på onsdag och kommer då även finnas på vår hemsida och Facebook.

Välkommen på torsdag den 19 november kl 07.30 - 08.45. (Gästtalaren börjar kl 08.00)
Obs! Tänk på att även om vi ses på ZOOM (Zoom-länken till mötet skickas ut på onsdag) förväntas vi var och en bidra med 50 kr i mötesavgift. 
Även denna betalas via SWISH, tack. SWISH 1230 4990 20 
 
Välkommen. Vi hörs och syns på torsdag.