Bilismens framtid.

Stockholm Strand får besök på torsdag den 21 april av Anders Ericson, ny Generalsekreterare för KAK, Kungliga Automobilklubben. 78 procent av befolkningen över 18 år har B-körkort poängterar Anders i en debattartikel nyligen. Nästan åtta av tio resor sker med bil och nio av tio resor sker på väg!  Som jämförelse kan nämnas att tåget står för cirka åtta procent. Det är alltså bilen och vägtrafiken som borde vara i fokus för diskussionen om framtidens resande.
Stockholm Strand får besök av Anders Ericson, ny Generalsekreterare för KAK, Kungliga Automobilklubben. 78 procent av befolkningen över 18 år har B-körkort poängterar Anders i en debattartikel nyligen. Nästan åtta av tio resor sker med bil och nio av tio resor sker på väg!  Som jämförelse kan nämnas att tåget står för cirka åtta procent. Det är alltså bilen och vägtrafiken som borde vara i fokus för diskussionen om framtidens resande.
På torsdag kommer Anders Ericson till oss och berättar hur staten måste svara upp och ordna med en väl fungerande infrastruktur. Det har blivit dags att vända utvecklingen!
Välkommen att träffas till ett trevligt veckomöte över frukost på torsdag på Bank Hotel kl 07.30 - 08.45
Glöm inte bort att anmäla om du KOMMER eller INTE. Skicka ett mejl till Helene Elfwendahl [helene.elfwendahl@elfco.se] så snart du vet, men senast på tisdag kl 16.00.
Ta gärna med dig en gäst!


--> Vi kommer att försöka ansluta via ZOOM, men kan inte garantera kvalitén. Väljer du bara ZOOM är mötespengen 50 kr som SWISH:as till 1230 4990 20 <----
https://us02web.zoom.us/j/83279184676?pwd=OUNWVWtmNUtXNkx5Y0RSZnJrd2hyUT09
Välkommen till Bank Hotel på torsdag!!