Rundvandring i "våra" kvarter på Blasieholmen med historieläraren Kaj Torstenson.

På torsdag ses vi kl 18 utanför Bank Hotel.

Kaj Torstenson är historielärare med ett stort intresse för stadens byggnader. Kaj var under flera år dessutom informationsansvarig på Stockholms Stadsbyggnadskontor viket gav honom en unik möjlighet att utveckla sitt stora intresse.
På torsdag är veckomötet EFTER jobbet. Kl 18.00 och Kaj som är vår talare denna vecka och möter oss vid Bank Hotel 18.00. Han tar sedan med oss på en fotvandring i kvarteren runt om vår mötesplats och berättar om de vackra husens spännande historia. Vandringen, som kommer att ta ca 1,5 timme, kommer samtidigt skapa ett bidrag till Stockholm Strands KIVA-projekt! Så vill du vara med behöver du även SWISH:a 200 kr i deltagaravgift.

För de som vill kommer vi att äta middag på Bank Hotel när vandringen är klar. Om du är intresserad att följa med anmäl dig till Helene Elfwendahl med sms till 070-6640633 senast måndag kväll. Du får även ringa om du undrar över något.

Eventuellt kommer vandringen kunna följas på ZOOM av dig som inte kan vara med.

Torsdag 27 augusti (OBS kvällsmöte start kl 18.00)
ANMÄLAN MÅSTE SKE SNARAST, betala 200 kr genom SWISH till vårt swishnr 123 049 90 20, skriv 27/8 som meddelande. Ta gärna med dig en gäst om du vill. Vi samlas utanför Bank Hotel och börjar vandringen kl 18.00, vandringen tar ca 1,5 timme.

----------------------------------------------------

Vi blev 20 stycken på vandringen! Plus 2 på ZOOM

Vi blev riktigt många som kom på Kaj Torstensons intressanta vandring runt Blasieholmen och som vanligt hade Kaj en del nyheter även för den varit med tidigare. Precis när vi skulle bege oss iväg från Arsenalsgatan fylldes skyarna med blysvarta moln, men regnet höll sig lyckligtvis borta.
Maggan och Klas hängde tappert med på rundvandringen på ZOOM men vi får tydligen öva lite mer på ljudupptagningsförmågan eftersom den understundom inte var så den bästa.
Efteråt vandringen smakade det särskilt gott att få gå på Bank Hotel/Bonnies och njuta av en utsökt röding.